Zinken dakgoot repareren

Zinken dakgoot repareren door een specialist

Zinken dakgoot repareren? De Zinkwerker is de juiste partij. Een dakgoot van zink is toch wel de beste keus als het gaat om levensduur, de prijs en de flexibiliteit in het gebouw ontwerp. Maar tussen de 25 en 35 jaar is het toch wel tijd om een zinken dakgoot te vervangen. Dit is vooral aan de orde bij een zinken dakgoot in een houten bak.

Een zinken goot in beugels gaat langer mee en dat komt doordat deze vrij kan werken en optimaal geventileerd wordt. Dakgoten in beugels zijn vaak een zinken bakgoot met een vlakke bodem of een mastgoot deze heeft een half ronde vorm en worden veel aan tuinhuisjes geplaatst. 

put corrosie

Oud zink

Laat uw zinken dakgoot repareren als deze nog onder de 25 jaar oud zijn. Vaak is er dan nog een plaatje zink over de scheur of slechte verbinding te solderen. Ook de uitlopen slijten sneller dan de rest van de goot en moet wel eens vervangen worden.

Wanneer er dakgoot reparatie middelen zijn gebruikt is het zink vaak maar moeilijk schoon te krijgen. En is de lekkage niet meer te repareren met zink. Dan is er vaak nog een stikker van een dakbedekking op te plakken als nood reparatie.

Aan een zinken dakgoot staat natuurlijk de zinken regenpijp het mooist en deze wordt vaak in plaats van de oude pvc regenpijp geplaatst. Wanneer wij een zinken dakgoot vervangen, vervangen wij de lelijke oude pvc regenpijp voor een mooie zinken regenpijp.

De prijs voor uw het vervangen van uw zinken dakgoot

zinken dakgoten garantie

Tien jaar garantie op nieuwe zinken dakgoten

De prijzen van een zinken dakgoot verschillen door de ontwikkelde maat. De ontwikkelde maat van een goot is de dakgoot terug gevouwen naar de vlakke plaat zink. en dan de lengte in centimeters. Hoe meer centimeters des te meer materiaal is er nodig om de dakgoot te maken. Natuurlijk bepaald de hoogte en de bereikbaarheid van de goot ook de prijs.

Als wij uw dakgoot vervangen krijgt u 10 jaar garantie op het zink en de solderingen.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte op om te horen wat uw dakgoot herstellen of vervangen gaat kosten.

Neem direct contact op!