Loodgieter Urk

Loodgieter in Urk en omgeving nodig? De Zinkwerker staat graag voor u klaar. Deze loodgieter in Urk en omgeving is gespecialiseerd in het monteren en vervangen van dakgoten. Wilt u lekkage voorkomen? Onze loodgieter voorziet uw dak van goede dakgoten. Van zink en lood tot koper en aluminium, De Zinkwerker heeft een ruim assortiment om uw dak te voorzien van goede dakgoten dat lekkage voorkomt. De loodgieter in Urk komt graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken.

Loodgieter Urk werkwijze

De loodgieter in Urk komt het liefste bij u langs om te bekijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Wanneer het niet mogelijk is om de werkzaamheden te kunnen bekijken, hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze. De loodgieter in Urk vraagt u om de benodigde informatie en een aantal foto's toe te zenden via een e-mail of whatsapp bericht. Naar aanleiding van deze informatie stelt de loodgieter in Urk een richtprijs op. Als u daar geïnteresseerd in bent, komen wij graag bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken. Na het akkoord gaan plannen wij het project in. De loodgieter in Urk heeft veel met het weer te maken waardoor het lastig is om een exacte datum te kunnen noemen. De Zinkwerker geeft 10 jaar volledige garantie op het nieuwe werk dat wij verricht hebben. Bij de loodgieter in Urk kunt u ook terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk, advies en dakinspecties. Bekijk ons fotoalbum om onze eerdere werkzaamheden te kunnen bekijken.

Kosten loodgieter

De kosten voor een loodgieter in Urk start op €450,-. Dit is het minimale bedrag voor een halve dag werk inclusief zink en btw. Wilt u graag weten wat de gemiddelde loodgieter kosten zijn voor het uitvoeren van uw klus? Vul de offerte calculator in en tijdens het invullen worden de loodgieter kosten voor je berekend. Wilt u contact met onze loodgieter in Urk en omgeving, neem dan contact op.

Call Now Button