Loodgieter Meppel

Loodgieter in Meppel en omgeving nodig? U kunt bij onze loodgieters in Meppel en omgeving terecht voor zinkwerk en loodgieterwerkzaamheden. De Zinkwerker is gespecialiseerd in het monteren en vervangen van dakgoten. Onze loodgieters in Meppel werken met zink en lood tot koper en aluminium, er is van alles mogelijk. De Zinkwerker zorgt voor een mooie afwerking: de details die uw overkapping, tuinhuis of woning helemaal af maken.

Loodgieter Meppel werkwijze

De loodgieter in Meppel kan bekijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden door bij u langs te komen. De loodgieter in Meppel komt het liefste bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken en de kosten in te kunnen schatten maar wanneer u niet in de buurt woont, hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze. De gebruikelijke werkwijze kunt u vinden op deze pagina.

Uurloon loodgieter

De kosten van de loodgieter start bij €450,- voor een halve dag werk inclusief zink en btw. De Zinkwerker geeft 10 jaar volledige garantie op het geleverde werk. Bent u op zoek naar een loodgieter? Dat vraagt om vakmanschap van onze loodgieter in Meppel en omgeving. De Zinkwerker helpt u graag! Bel ons of laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.

Call Now Button