Loodgieter Lelystad

Een loodgieter in Lelystad nodig? Bij De Zinkwerker bent u aan het juiste adres. Verstoppingen en lekkages wilt u graag snel vakkundig en voor een betaalbare prijs opgelost hebben. De Zinkwerker voorziet, als loodgieter in Lelystad, uw dak van goede dakgoten en zorgt voor een mooie afwerking. Laat uw dak voorzien van goede dakgoten (zink, lood, koper of aluminium) door onze loodgieter in Lelystad.

Loodgieter Lelystad werkwijze

De loodgieter in Lelystad komt graag bij u langs om de werkzaamheden die verricht moeten worden te kunnen bekijken. Wanneer u niet in de buurt woont, hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze. De loodgieter in Lelystad vraagt u om de benodigde informatie en foto’s toe te sturen via de mail of whatsapp. Naar aanleiding van deze gegevens maken wij een richtprijs. Als u hiermee akkoord gaat, komen wij bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken. Naar aanleiding hiervan stellen wij een definitieve offerte op. Daarna plannen wij het project in. De loodgieter in Lelystad is weersafhankelijk waardoor het lastig is voor ons om een exacte datum te kunnen noemen. De Zinkwerker geeft 10 jaar volledige garantie op het nieuwe werk dat wij hebben verricht. Bij de loodgieter in Lelystad kunt u ook terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk, advies en dakinspecties. Bekijk ons fotoalbum om onze eerdere werkzaamheden te kunnen bekijken.

Kosten loodgieter

Onze loodgieter in Lelystad rijdt het liefste even bij u langs om de werkzaamheden te bekijken. Als u niet in de buurt woont hanteren wij een andere werkwijze. Op basis van aangeleverde foto’s en informatie van u maken de loodgieters een richtprijs. Vervolgens komt de loodgieter in Lelystad langs om werkzaamheden te bekijken en wordt er een offerte gemaakt. De kosten van de loodgieter in Lelystad start op €450,- voor een halve dag inclusief zink en btw. Voor de exacte berekening van het uurloon van de loodgieter in Lelystad kunt u de offerte calculator invullen.

Call Now Button