Loodgieter Dronten

Een loodgieter in Dronten nodig? Bij De Zinkwerker bent u aan het juiste adres. Verstoppingen en lekkages wilt u graag snel vakkundig en voor een betaalbare prijs opgelost hebben. De Zinkwerker voorziet, als loodgieter in Dronten, uw dak van goede dakgoten en zorgt voor een mooie afwerking. Laat uw dak voorzien van goede dakgoten (zink, lood, koper of aluminium) door onze loodgieter in Dronten.

Loodgieter Dronten werkwijze

De loodgieter in Dronten komt graag de werkzaamheden die verricht moeten worden bekijken. Wanneer dat mogelijk is, hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze. De loodgieter in Dronten vraagt u om de benodigde informatie en foto's toe te sturen via de mail of whatsapp. Op basis daarvan maken wij een richtprijs. Als u het hiermee eens bent, komen wij bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken. Naar aanleiding hiervan stellen wij een definitieve offerte op. Vervolgens kunnen wij het project inplannen. De loodgieter in Dronten is afhankelijk van het weer waardoor het lastig om een datum vast te stellen. De Zinkwerker geeft 10 jaar volledige garantie op het nieuwe werk dat wij hebben verricht. Bij de loodgieter in Dronten kunt u ook terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk, advies en dakinspecties. Bekijk ons fotoalbum om onze eerdere werkzaamheden te kunnen bekijken.

Kosten loodgieter

De kosten van de loodgieter start bij €450,- voor een halve dag werk inclusief zink en btw. De Zinkwerker geeft 10 jaar volledige garantie op het geleverde werk. Bent u op zoek naar een loodgieter? Dat vraagt om vakmanschap van onze loodgieter in Dronten en omgeving. De Zinkwerker helpt u graag! Bel ons of laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.

Call Now Button