Dakgoten plaatsen

Wilt u dakgoten laten plaatsen door een specialist? De Zinkwerker is specialist in het plaatsen van (zinken) dakgoten en regenpijpen, ook wel hemelwaterafvoeren genoemd. Een dakgoot van zink is de beste keus als het gaat om levensduur, de prijs en de flexibiliteit in het gebouw ontwerp.

Wanneer je dakgoot laten plaatsen?

Nieuwe dakgoten worden normaal gesproken tussen de 25 en 35 jaar geplaatst. Dit is vooral nodig bij een zinken dakgoot in een houten bak. Een zinken goot in beugels gaat langer mee en dat komt doordat deze vrij kan werken en optimaal geventileerd wordt. Dakgoten in beugels zijn vaak een zinken bakgoot met een vlakke bodem of een mastgoot. Deze heeft een half ronde vorm en worden veel aan tuinhuisjes geplaatst.

Wij raden u aan om de dakgoten te laten plaatsen als deze nog onder de 25 jaar oud zijn. Vaak is er dan nog een plaatje zink over de scheur of slechte verbinding te solderen. Ook de uitlopen slijten sneller dan de rest van de goot en moeten weleens vervangen worden. 

Waarom kiest u voor De Zinkwerker?

 Bij De Zinkwerker kunt u voor het volledige bouwproces terecht. Naast dat wij een dakdekkersbedrijf zijn, kunt u ook voor de volgende werkzaamheden bij ons terecht:

  • Schilderwerk
  • Metsel- en voegwerk
  • Timmerwerk
  • Steigerbouw
  • Schoonmaakwerk
  • Rioolwerk

Prijs dakgoot plaatsen

De prijzen van het plaatsen van een dakgoot verschilt door de ontwikkelde maat. De ontwikkelde maat van een goot is de dakgoot terug gevouwen naar de vlakke plaat zink. Hoe meer centimeters we nodig hebben, hoe meer materiaal er nodig is om de dakgoot te maken. De prijs wordt ook bepaald door de hoogte en de bereikbaarheid van de goot.

Als wij uw dakgoot vervangen, krijgt u 10 jaar garantie op het zink en de solderingen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met De Zinkwerker om de dakgoten te laten plaatsen. Daarnaast geven wij 10 jaar volledige garantie op ons nieuwe werk. Vraag vrijblijvend advies of een offerte op om te horen wat het plaatsen van uw dakgoot gaat kosten.

Call Now Button