Dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie door een ervaren specialist? Wij repareren zinken dakgoten en regenpijpen, ook wel hemelwaterafvoeren genoemd.

Waarom kiest u voor De Zinkwerker?

Naast het repareren van dakgoten, neemt De Zinkwerker u allerlei werkzaamheden uit handen. Zo kunt u een complete schakel in het bouwproces aan ons overlaten. U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Schilderwerk
  • Metsel- en voegwerk
  • Timmerwerk
  • Steigerbouw
  • Schoonmaakwerk
  • Rioolwerk

Dakgoot reparatie werkwijze

Het repareren van uw dakgoot doen wij als volgt: wij sporen de lekkage op aan de hand van uw aanwijzingen. Als wij de lekkage gevonden hebben gaan wij de goot grondig schoonmaken en slijpen de oxidatie van het zink met een slijptol tot dat het blanke zink weer tevoorschijn komt. Zo maken we twee stroken vlak naast de lekkage helemaal blank en meestal is dit vlak naast een oudere soldeernaad of uitloop.

Voor de reparatie van uw dakgoot vertinnen wij dit zink met een soldeerbout en een krachtig vloeimiddel voor een goede hechting van het nieuw aan te brengen soldeertin. Daarna smeren wij het vertinde zink opnieuw in met vloeimiddel en nemen de maat van de dakgoot. Nu knippen wij een stook nieuw titaanzink zink 14 met een dikte van 0,8 mm dit is een standaard dikte voor dakgoten en zinken gevelbeplating. We zetten de vorm van de lekke dakgoot in deze strook zink en plaatsen dit in de dakgoot. Nu hechten we de strook zink op zijn plaats en solderen dit af met de extra sterke soldeertin. Wij gebruiken hier 50/50 tin voor dit staat voor 50% lood en 50% tin. Nu maken wij de soldeernaad schoon met een natte doek en nu is de kapotte soldeernaad keurig gerepareerd.

Kosten van dakgoot reparatie

Moet uw dakgoot nodig gerepareerd worden? Bel ons of neem contact met ons op, wij helpen u graag! Het minimale bedrag voor een halve dag werk inclusief de materialen is €450,-. Wilt u graag de exacte kosten weten voor het repareren van uw dakgoot? Vul de offerte calculator in en tijdens het invullen worden de dakgoot reparatie kosten voor je berekend.

Call Now Button