Dakgoot monteren

Dakgoot monteren door een ervaren specialist? Wij monteren (zinken) dakgoten en regenpijpen ook wel hemelwaterafvoeren genoemd. Een dakgoot van zink is toch wel de beste keus als het gaat om levensduur, de prijs en de flexibiliteit in het gebouw ontwerp.

Wanneer je dakgoot laten monteren?

Tussen de 25 en 35 jaar is het toch wel tijd om een nieuwe (zinken) dakgoot te monteren. Dit is vooral aan de orde bij een zinken dakgoot in een houten bak. Een zinken goot in beugels gaat langer mee en dat komt doordat deze vrij kan werken en optimaal geventileerd wordt. Dakgoten in beugels zijn vaak een zinken bakgoot met een vlakke bodem of een mastgoot deze heeft een half ronde vorm en worden veel aan tuinhuisjes geplaatst.

Laat uw zinken dakgoot repareren als deze nog onder de 25 jaar oud zijn. Vaak is er dan nog een plaatje zink over de scheur of slechte verbinding te solderen. Ook de uitlopen slijten sneller dan de rest van de goot en moet wel eens vervangen worden.

Prijs dakgoot en dakgoot monteren

De prijzen van een (zinken) dakgoot verschillen door de ontwikkelde maat. De ontwikkelde maat van een goot is de dakgoot terug gevouwen naar de vlakke plaat zink. En de lengte in centimeters, hoe meer centimeters des te meer materiaal is er nodig om de dakgoot te maken. Natuurlijk bepaald de hoogte en de bereikbaarheid van de goot ook de prijs.

Als wij uw dakgoot vervangen krijgt u 10 jaar garantie op het zink en de solderingen.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte op om te horen wat uw dakgoot herstellen of vervangen gaat kosten.

Neem direct contact op!

Call Now Button