Dakdekker Zwolle

Dakdekker in Zwolle nodig voor het vervangen van een bestaand dak? Of heeft u last van lekkage? Onze dakdekker in Zwolle en omgeving monteert, vervangt en repareert uw daken en goten. De Zinkwerker zorgt voor een nette afwerking met details die uw overkapping, tuinhuis of woning helemaal af maken. Niet alleen voor het dakdekken kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons ook terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk en advies en dakinspecties.

Dakdekker Zwolle werkwijze

De dakdekker in Zwolle kan bekijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden door bij u langs te komen. De dakdekker in Zwolle komt het liefste bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken en de kosten in te kunnen schatten maar wanneer u niet in de buurt woont, hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze. Wij zijn dakdekker in Zwolle en omgeving maar wij verrichten graag meer werkzaamheden. Bekijk onze voorbeelden om te zien welke dakdekker klussen wij verricht hebben.

Waarom moet u De Zinkwerker kiezen?

Naast dat wij dakdekkersbedrijf zijn, neemt De Zinkwerker u allerlei werkzaamheden uit handen. Zo kunt u een complete schakel in het bouwproces aan ons overlaten. U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Schilderwerk
  • Metsel- en voegwerk
  • Timmerwerk
  • Steigerbouw
  • Schoonmaakwerk
  • Rioolwerk

Kosten dakdekker Zwolle

Onze dakdekker in Zwolle hanteert het vaste bedrag van €450,- per dag inclusief 10 jaar volledige garantie. Wilt u graag meer informatie over de kosten voor de dakdekker in Zwolle, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag en kijken graag met u naar de mogelijkheden voor het dakdekken bij u thuis.

Maak een afspraak

Bij ons kunt u terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk, advies en dakinspecties. Daarnaast geven wij 10 jaar volledige garantie op ons nieuwe werk. Kortom, wij zijn een complete loodgieter in Zwolle. Lekkage voorkomen is erg belangrijk, omdat er vaak grote gevolgen aanzitten. Maak een afspraak met De Zinkwerker en wij helpen u.

Call Now Button