Dakdekker Dronten

Dakdekker Dronten en omgeving; 10 jaar garantie op nieuw werk

Dakdekker in Dronten of omgeving nodig? De Zinkwerker is de juiste partij. Een solide dak dat er netjes uitziet én onderhoudsvriendelijk is. Wie wil dat nu niet? De Zinkwerker is gespecialiseerd in het dakdekken, monteren en vervangen van dakgoten. Ook zorgt de dakdekker in Dronten voor een mooie afwerking: details die uw overkapping, tuinhuis of woning helemaal af maken

Nieuw dak Dronten

Dak nodig voor een nieuwe schuur? Een bestaand dak laten vernieuwen? Of heeft u last van lekkage? Deze dakdekker in Dronten monteert, vervangt en repareert uw dak. De Zinkwerker levert graag nette en afgewerkte daken af. Wij hebben oog voor details die het dak van uw overkapping, tuinhuis of woning helemaal af maken. De daken die wij monteren zijn onderhoudsvriendelijke blikvangers en zorgen voor een nette uitstraling: losangedaken, felsdaken en roevendaken. Veel architecten kiezen tegenwoordig steeds vaker voor deze metalen oplossingen omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn en jaren meegaan. Voor vakmanschap belt u de dakdekker in Dronten en omgeving.

Wat kost de dakdekker in Dronten?

De kosten van de dakdekker in Dronten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Wij vragen u om de benodigde informatie en een aantal foto's toe te zenden via een e-mail of whatsapp bericht. Vervolgens krijgt u van ons een richtprijs. Wanneer u daar geïnteresseerd in bent, komen wij bij u langs om de werkzaamheden te kunnen bekijken. Na het akkoord gaan wordt het project ingepland en wordt u op de hoogte gesteld over de termijn waarin de werkzaamheden verricht kunnen worden. De dakdekker heeft veel met het weer te maken waardoor het lastig is om een exacte datum te kunnen noemen. De dakdekker in Dronten geeft 10 jaar volledige garantie op het nieuwe werk dat wij verricht hebben. Bij de dakdekker in Dronten kunt ook terecht voor stormschades, lekkages in daken en goten, onderhoudswerk, advies en dakinspecties.

Call Now Button